DeelkrachtWat kun je verwachten op het Deelkracht Kennisfestival? 

Wat kun je verwachten op het Deelkracht Kennisfestival? 

Op 1 juni 2022 organiseert Deelkracht het Kennisfestival. Er zijn al bijna 400 van de 600 plekken vergeven. Heb jij je al aangemeld?

Mocht je nog niet enthousiast genoeg zijn, dan zullen we daar nu verandering in brengen. We geven je voorproefje van het programma.

Op het Deelkracht Kennisfestival zullen we je op een interactieve manier laten zien waar we in Deelkracht mee bezig zijn. Verschillende projectleiders en -medewerkers doen hun verhaal en vertellen op een originele manier over de resultaten tot nu toe. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen met een quiz over het herkennen van een communicatief meervoudige beperking. Vindt er een lezing plaats over ervaringsdeskundigheid. Kun je een demonstratie bijwonen over hulpmiddelen bij doofblindheid. En is het mogelijk om videoportretten van mensen met TOS te bekijken.

De dag bestaat uit vier rondes. Per ronde schrijf je je in voor de sessies die jou interessant lijken. De dag wordt plenair geopend en afgesloten. Tussen de sessies door, tijdens de lunch en tijdens de borrel is er tijd om elkaar te ontmoeten en van gedachten te wisselen. Het programma begint om 10 uur en zal tot ongeveer half 5 duren.

Het wordt een dag vol kennis en ervaring over auditieve en communicatieve beperkingen. Een dag vol resultaten van Deelkracht. En met genoeg tijd om elkaar te ontmoeten en van gedachten te wisselen. Kortom, een dag waar je bij wilt zijn!

Tot op het Deelkracht Kennisfestival!

Ik meld me aan voor het Kennisfestival

Terug naar overzicht