DeelkrachtGezocht voor video-opname: Ouders van slechthorende baby’s met hoortoestel(len)

Gezocht voor video-opname: Ouders van slechthorende baby’s met hoortoestel(len)

Voor het project Wat hoor ik maken wij een video over het dragen van een hoortoestel bij slechthorende baby’s. Wij zijn hiervoor op zoek naar ouders van matig tot ernstig slechthorende baby’s van 3 – 9 maanden die voor de camera hun ervaringen willen delen.

Wat is het doel?
Voor veel ouders is het best lastig om hun kind de hoortoestellen goed en vaak te laten dragen. Om ouders hierin te ondersteunen maken we een video met tips en adviezen rondom het hoortoestelgebruik. Hierin willen we in beeld brengen hoe ouders (kunnen) omgaan met het hoortoestelgebruik van hun jonge kind. Waar loop je tegenaan bij het hoortoestelgebruik van je kind, welke tips of adviezen kun je met andere ouders delen? Hiervoor filmen we graag jou, je eventuele partner en je baby.

De filmopnames gebruiken we om een video te maken waarmee we (toekomstige) ouders van een slechthorend kind kunnen ondersteunen in het hoortoestelgebruik. Dit product zal gratis beschikbaar zijn en op diverse websites en sociale media van audiologische centra en zorginstellingen gedeeld worden.

Hoe gaan we te werk?
Op basis van de aanmeldingen nemen we contact met je op en maken we een keuze voor een aantal gezinnen. Hierna maken we een afspraak om te komen filmen bij jou thuis. Je ontvangt als dank een digitale cadeaubon ter waarde van € 50 per uur met een maximum van €250.

Hoe meld je je aan?
Wil jij ook meedoen? Fijn! Stuur ons een e-mail (bdehoog@nsdsk.nl) met daarin de leeftijd en mate van gehoorverlies (matig of ernstig) van je kind en eventuele bijzonderheden. Als je je aanmeldt voor deelname dan ga je ermee akkoord dat we bij je thuis komen filmen, je gezin in beeld komt en het videomateriaal gebruikt wordt in een product dat voor iedereen toegankelijk is.

Ook als je vragen hebt, kun je ons natuurlijk een mailtje sturen.

Rosanne van der Zee en Brigitte de Hoog

 

Terug naar overzicht