DeelkrachtSportstimulering van dove en slechthorende kinderen: kom met ons in gesprek!

Sportstimulering van dove en slechthorende kinderen: kom met ons in gesprek!

Dove en slechthorende kinderen en jongeren kunnen heel goed sporten. Maar toch doen ze dit minder vaak dan hun horende leeftijdsgenoten. Om dove kinderen en jongeren te motiveren voor sport en te begeleiden naar deelname bij sportclubs komen we graag in gesprek met jou! Dat kan via een online gespreksgroep.

 

Ben jij doof of slechthorend en tussen de 8 en 18 jaar oud?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij willen graag met jou in gesprek. Waarover? Over meedoen aan sport. Wij willen graag van jou weten hoe jij denkt over sport. Bekijk onderstaand filmpje.

Meld je aan voor de online gespreksgroep!
Je kunt je tot en met 20 maart opgeven.

Heb je een zoon of dochter in de leeftijd tot 18 jaar die doof of slechthorend is?

Wij willen graag met een aantal ouders in gesprek over sportparticipatie. Wil jij als ouder je ervaringen delen met ons? Dan nodig we je van harte uit voor een digitaal gesprek. Bekijk onderstaand filmpje.

De gespreksgroep voor ouders is inmiddels vol!

Ben jij trainer of coach van een sportclub?

Graag willen we met een aantal trainers en coaches in gesprek over sportparticipatie van dove en slechthorende jongeren. Wij zijn op zoek naar jouw ervaringen. Maar ook als je geen ervaring hiermee hebt, horen we graag hoe je hier tegenaan kijkt. We nodigen je van harte uit voor een  digitaal gesprek. Bekijk onderstaand filmpje.

Meld je aan voor de online gespreksgroep!
Je kunt je tot en met 20 maart opgeven.

Meer informatie

Meer informatie over sportstimulering van dove en slechthorende kinderen en jongeren vind je op de website van Deelkracht. Of neem contact op met Styn Idsardi, e-mail: s.idsardi@kentalis.nl

Terug naar overzicht