DeelkrachtVideo: Mijn baby krijgt hoortoestellen

Video: Mijn baby krijgt hoortoestellen

Heeft of krijgt je baby hoortoestellen? Dat is voor het kindje zelf maar ook voor jou als ouder wennen. In het project Wat Hoor Ik is de video ‘Mijn baby krijgt hoortoestellen’ ontwikkeld. Gisteren is de video gelanceerd.

 

Het kan best lastig zijn voor ouders om hun slechthorende baby hoortoestellen op de juiste manier en zo vaak en lang mogelijk te laten dragen. Om ouders hierin te ondersteunen, hebben we de video ‘Mijn baby krijgt hoortoestellen’ ontwikkeld. In de video delen ouders hun ervaringen, tips en adviezen over het hoortoestelgebruik van hun jonge kinderen.

De video laat bijvoorbeeld zien hoe je dagelijkse routines kunt opbouwen. En wat kan helpen bij het consistent dragen van de hoortoestellen. Ook wordt er praktische informatie gedeeld. Daarnaast onderbouwt de video het belang van het dragen van hoortoestellen, in de vorm van een animatie. 

Voor wie is deze video?

De video is bedoeld voor ouders / verzorgers van jonge kinderen met hoortoestellen. De video kan gebruikt worden in de begeleiding van gezinnen door professionals uit de vroegbehandeling, gezinsbegeleiding, het audiologisch centrum en audiciens.

De video ‘Mijn baby krijgt hoortoestellen’ is gisteren, op donderdag 13 april 2023, officieel gelanceerd en nu voor iedereen toegankelijk via de website van Deelkracht. De video is beschikbaar met ondertiteling in het Nederlands, Engels, Turks en Arabisch. Daarnaast is er een video met tolk Nederlandse Gebarentaal. Op de webpagina beantwoorden we ook veelgestelde vragen.

Naar de webpagina

 

Terug naar overzicht