DeelkrachtDe Deelkracht Databank gaat bijna live!

De Deelkracht Databank gaat bijna live!

Logo Deelkracht Databank

Eind november gaat de Deelkracht Databank live. In de databank staan samenvattingen van interventies en  leerproducten die door instellingen in onze sector worden aangeboden. Zo kunnen we de kennis nóg beter delen en onze expertise beter inzetten. Zodat we mensen met een auditieve en/of communicatieve beperking de best mogelijke zorg kunnen bieden.

 

De zorg voor mensen met een auditieve en/of communicatieve beperking vraagt vaak om specifieke kennis en deskundigheid. In onze sector en binnen onze instellingen zijn hiervoor veel interventies en leerproducten ontwikkeld. Maar die zijn voor collega-professionals soms lastig te vinden en te vergelijken.

De Deelkracht Databank, bedoeld voor zorgprofessionals, brengt daar verandering in. In de databank staan samenvattingen van interventies en leerproducten. En via de databank kunnen zorgprofessionals in contact komen met de collega van een instelling waar een interventie of leerproduct is ontwikkeld.

Op dit moment staan er zo’n vijftien interventies en leerproducten in de databank. De databank wordt komend jaar verder aangevuld. Zowel bestaand aanbod als Deelkracht-producten kunnen worden opgenomen in de databank.

De databank gaat eind deze maand live, dus houd onze site en socials in de gaten!

Heb je ook een interventie of leerproduct voor de databank? Stuur een berichtje aan secretaris@deelkracht.nl.

 

Terug naar overzicht