DeelkrachtDeelkracht bouwt website met alles over TOS

Deelkracht bouwt website met alles over TOS

Deelkracht werkt aan een TOS informatiepunt: een website met betrouwbare informatie over TOS. Dit doen we voor drie doelgroepen: voor als je zelf TOS hebt, ouder bent van een kind met TOS en voor professionals die te maken krijgen met TOS. Op deze website vind je straks alle informatie over TOS op één plek. Daarom kozen we met elkaar voor de naam: AllesoverTOS.nl.

Wensen van de doelgroepen
We lieten vragenlijsten invullen door de verschillende doelgroepen. Zo vroegen we bijvoorbeeld wat de doelgroepen willen weten over TOS. Ouders willen bijvoorbeeld graag weten hoe ze aan hun omgeving kunnen uitleggen wat TOS is. Met deze informatie zorgen wij straks dat de website zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van alle doelgroepen.

Een naam kiezen
Aan ouders van kinderen met TOS, jongeren en (jong)volwassenen met TOS vroegen we welke naam zij het beste vinden passen bij deze website. De meerderheid koos voor AllesoverTOS.nl.

Het logo
Ervaringsdeskundigen dachten met ons mee over een logo. Het logo bestaat uit drie kleuren, voor elke doelgroep een eigen kleur. Deze kleuren komen straks ook terug op de website. De paarse cirkel in het midden staat voor een persoon met TOS. De twee halve cirkels eromheen staan voor ouders en professionals.

Over TOS informatiepunt
AllesoverTOS.nl komt in de zomer van 2022 online. Kijk voor meer informatie en het team bij het project TOS Informatiepunt.

 

Terug naar overzicht