DeelkrachtBen jij doof of slechthorend? Of heb je een schoolgaand doof of slechthorend kind? Vul onze enquête in en help ons met het verbeteren van zorg en begeleiding!

Ben jij doof of slechthorend? Of heb je een schoolgaand doof of slechthorend kind? Vul onze enquête in en help ons met het verbeteren van zorg en begeleiding!

Meteen naar de enquête

 

Voor dove of slechthorende kinderen kan het lastig zijn om te gaan met hun auditieve beperkingen. In sociale situaties of bij het vergroten van zelfvertrouwen is soms wat extra hulp nodig. Die hulp wordt onder andere geboden via trainingen.Afbeelding van drie jonge vrouwen. Een draagt een hoortoestel.

Het Deelkrachtproject Cognitie en Gedrag richt zich op het verbeteren van deze trainingen voor dove en slechthorende kinderen. Om de trainingen te optimaliseren is het belangrijk dat ervaringsdeskundigen delen waar zij behoefte aan hebben.

De eerste stap van dit project is het uitzetten van een enquête. De enquête zal inzicht geven in wat dove en slechthorende kinderen en jongeren nodig hebben tijdens een training. Wat werkt wel voor hen? Wat werkt niet? Zijn er suggesties waarmee we de trainingen kunnen verbeteren?

De resultaten van deze enquête worden geanalyseerd en gebruikt om de trainingen voor dove en slechthorende kinderen en jongeren te verbeteren. Zo zorgen we voor betere trainingen. En die helpen dan weer op weg naar een grotere sociaal communicatieve zelfredzaamheid.

Help jij ons met het verbeteren van zorg en ondersteuning? Deel je ervaringen met ons door het invullen van de enquête!

Naar de enquête

Terug naar overzicht