DeelkrachtEen website met alle informatie over doof- en slechthorendheid op één plek!

Een website met alle informatie over doof- en slechthorendheid op één plek!

Deelkracht werkt aan een inclusieve samenleving voor mensen met een auditieve- en communicatieve beperking, zoals mensen die doof of slechthorend zijn. Het is dan ook belangrijk dat iedereen toegang heeft tot betrouwbare informatie over doof- en slechthorendheid. Op internet is die niet altijd makkelijk te vinden. Daarnaast is sommige informatie verouderd. Daarom maken we een nieuwe website, zodat informatie over doof- en slechthorendheid straks op één plek staat. 

Het is natuurlijk belangrijk dat die website aansluit bij de wensen van alle gebruikers. Daarom zijn we benieuwd naar wat jij belangrijk vindt. Binnenkort komt er een vragenlijst online.

Voor wie is de website bedoeld?

Computertje met informatieteken erin

De website is voor iedereen die informatie nodig heeft. Zoals kinderen, jongeren en volwassenen die doof of slechthorend zijn. En voor hun omgeving, zoals familie en vrienden. Maar ook professionals binnen de zintuiglijk gehandicaptensector en professionals binnen het sociale domein (bijvoorbeeld gemeenten, (huis)artsen en JGZ-organisaties) kunnen op de website terecht.

We hebben jouw hulp nodig

Het is natuurlijk belangrijk dat de website aansluit bij de wensen van alle gebruikers. Daarom zijn we benieuwd naar wat jij belangrijk vindt. Welke informatie wil je vinden op de website? Daar hopen we achter te komen door middel van een online vragenlijst. Als je die invult nemen we jouw mening mee.  Zo zorgen we voor een website op maat!

Binnenkort komt de vragenlijst online, dus houd de website en de socials van Deelkracht in de gaten. Daarna gaan we met alle opgehaalde informatie aan de slag. We verwachten dat de website in 2026 klaar is.

Wil je meer informatie over het project Informatiepunt DSH? Bekijk dan de projectpagina.

Terug naar overzicht