DeelkrachtGemeente Meierijstad gaat voor inclusiviteit!

Gemeente Meierijstad gaat voor inclusiviteit!

Medewerkers van de gemeente Meierijstad hebben de cursus ‘Onderdompeling’ van Deelkracht gevolgd. En daarmee is deze gemeente de eerste in Nederland!

Veel horende mensen kunnen zich niet voorstellen hoe het is om als dove of slechthorende te leven in een wereld die vooral voor horende mensen lijkt te zijn. In de cursus ‘Onderdompeling’ ervaar je het!

Medewerkers van Gemeente Meierijstad die de cursus gevolgd hebben

Afgelopen woensdag was de aftrap van een bijzondere reeks trainingen. Medewerkers van de gemeente Meierijstad hebben ervaren hoe het is om doof of slechthorend te zijn. Zodat zij begrijpen wat er moet gebeuren om ervoor te zorgen dat doven en slechthorenden in Nederland altijd en overal mee kunnen doen. Ervaringsprofessionals Dineke Kramp & Ellen Buisman van GGMD hebben de training verzorgd.

 

Gaat jullie gemeente ook voor inclusief?

Wil je als gemeente meer informatie over de cursus Onderdompeling van Deelkracht? Of willen jullie je opgeven voor de cursus? Mail naar ma.vanheugten@kentalis.nl of klik op onderstaande knop.

Meld jullie gemeente aan!

 

Samen zorgen we ervoor dat doven en slechthorenden in Nederland altijd en overal mee kunnen doen! Te beginnen aan de balie bij Gemeente Meierijstad.

Samen voor een inclusieve toekomst!

Terug naar overzicht