DeelkrachtGezocht: ouders van een tussen 3 en 6 jaar oud doof of slechthorend kind

Gezocht: ouders van een tussen 3 en 6 jaar oud doof of slechthorend kind

Voor het langlopend onderzoek Hello20 zijn we op zoek naar ouders van een doof of slechthorend kind tussen de 3 en 6 jaar oud, die hun ervaringen met ons willen delen. Wij gaan graag gesprek op maandag 22 november 2021.

Voor het project Hello20 volgen we dove en slechthorende kinderen en jongeren van 0 tot 20 jaar. Dit biedt ons de mogelijkheid om de ontwikkeling van deze kinderen en jongeren, en wat er belangrijk is voor hun ontwikkeling, in kaart brengen. Op die manier kunnen we de behandeling van dove en slechthorende kinderen en jongeren in de toekomst verbeteren.

Voor dit deel van het onderzoek zoomen we in op kinderen in de vroegbehandeling en aan het begin van de basisschoolleeftijd. Wij gaan graag met u en andere ouders in gesprek over het leven van uw kind. Het gesprek is volledig vertrouwelijk en behandelaars of leerkrachten van uw kind krijgen geen informatie over het gesprek.

Het groepsgesprek vindt online plaats op maandag 22 november 2021 van 20:00 uur tot 21:30 uur. Wilt u meedoen? Mail dan naar Sanne Peet (speet@nsdsk.nl). Aanmelden kan tot en met donderdag 18 november 2021. Geef in deze mail aan hoe oud uw kind is en bij welke organisatie uw kind zorg kreeg of krijgt.

Het gesprek vindt plaats in gesproken Nederlands. Wilt u gebruik maken van een tolk NmG/NGT of een schrijftolk? Dat kan natuurlijk. Geeft het dan even aan in de e-mail. Heeft u nog vragen, mail dan gerust!

We vinden het heel fijn als u mee wilt denken en praten in ons onderzoek.

 

Terug naar overzicht