DeelkrachtJe kunt je vanaf nu aanmelden voor het TOS Ervaringsfestival!

Je kunt je vanaf nu aanmelden voor het TOS Ervaringsfestival!

Over twee maanden is het zo ver. Op woensdag 21 juni organiseert Deelkracht de tweede editie van het TOS Ervaringsfestival in Maarsbergen!

 

Het TOS Ervaringsfestival is een dag speciaal voor ervaringsdeskundigen TOS. En voor professionals die veel met ervaringsdeskundigen samenwerken. We bedanken de ervaringsdeskundigen van Deelkracht voor hun inzet. En we maken nieuwe ervaringsdeskundigen enthousiast. Want ervaringsdeskundigen zijn voor Deelkracht onmisbaar. De dag begint om 09:30 uur en duurt tot ongeveer 16:30 uur. Je kunt de hele dag komen of alleen de ochtend of de middag.

Wat gaan we doen?

In de ochtend is er een bijzonder improvisatie theater en kun je bij de feestelijke lancering van de Com-Pas website aanwezig zijn. Natuurlijk verzorgen we een heerlijke lunch voor wat nieuwe energie. Die heb je wel nodig voor bijvoorbeeld de boerengolf, de pubquiz, het springkussen en nog veel meer! We houden rekening met verschillende leeftijden.

Kortom, dit wil je niet missen! Zien we jou ook op het TOS Ervaringsfestival? Klik op onderstaande button om je aan te melden! Kom je met meerdere personen, schrijf iedere persoon dan apart in. Tot op het TOS Ervaringsfestival!

Tekening van een tent met het woord 'Ervaringsfestival' erin.

 

Naar het aanmeldformulier!

 

Terug naar overzicht