DeelkrachtOnderzoek naar activiteiten voor dove of slechthorende kinderen en jongeren buiten schooltijd. Help je mee?

Onderzoek naar activiteiten voor dove of slechthorende kinderen en jongeren buiten schooltijd. Help je mee?

Wat vinden dove en slechthorende kinderen leuk om te doen, en met wie? Wat doen dove en slechthorende jongeren graag in hun vrije tijd en met wie? We willen graag weten wat deze kinderen en jongeren het liefste doen buiten schooltijd. Daarom start Deelkracht een onderzoek. De resultaten uit dit onderzoek helpen om te zorgen dat in de toekomst meer activiteiten georganiseerd kunnen worden voor dove en slechthorende kinderen en jongeren. We doen het onderzoek met vragenlijsten.

Vragenlijst voor ouders en hun kind
Heb jij een kind tussen 5 en 12 jaar? En is hij/zij doof of slechthorend? Vul dan deze vragenlijst in, samen met je kind. De vragenlijst is bedoeld voor mensen die in Nederland wonen. Je kunt de vragenlijst in NGT doen of in het Nederlands. Kies bovenaan voor de versie die bij je past. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 25 minuten. 

Vragenlijst voor jongeren
Ben jij tussen 13 en 18 jaar oud en doof of slechthorend? En wil jij je mening geven? Vul dan deze vragenlijst in. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 30 minuten.

Maak kans op een cadeaubon!
Je kunt een cadeaubon van 50 euro winnen als je meedoet. Aan het eind vragen we daarom naar je e-mailadres. Je hoeft je e-mailadres niet in te vullen. Doe dat wel als je graag een cadeaubon wil winnen. We zijn blij met je deelname!

Terug naar overzicht