DeelkrachtDeel je interventie of leerproduct met de Deelkracht Databank

Deel je interventie of leerproduct met de Deelkracht Databank

De zorg voor mensen met een auditieve en/of communicatieve beperking vraagt vaak om specifieke kennis en deskundigheid. In veel instellingen zijn hiervoor al interventies en leerproducten ontwikkeld. Maar die zijn voor professionals van andere instellingen soms lastig te vinden en te vergelijken.

 

Logo Deelkracht Databank

Sinds december 2022 is er de Deelkracht-databank, bedoeld voor zorgprofessionals. In de databank staan samenvattingen van interventies en leerproducten. Via de databank kunnen zorgprofessionals in contact komen met de collega van de instelling waar een interventie of leerproduct is ontwikkeld.

De databank is ontwikkeld door collega’s van Kentalis, NSDSK, Auris, De Gelderhorst, Pento en GGMD. Een werkgroep bestaande uit professionals van deze instellingen beoordeelt alle aangemelde interventies en leerproducten. De werkgroep beoordeelt alleen of het format goed is ingevuld. De werkgroep beoordeelt niet of het een effectieve interventie of leerproduct is.

Op dit moment staan er 23 interventies en leerproducten in de databank. De databank wordt komend jaar verder aangevuld. Zowel bestaand aanbod als Deelkracht-producten kunnen worden opgenomen in de databank.

Heb je ook een interventie of leerproduct voor de databank? Stuur dan een mail naar secretaris@deelkracht.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Terug naar overzicht