DeelkrachtVandaag is het Wereld TOS Dag!

Vandaag is het Wereld TOS Dag!

Vandaag is het Wereld TOS Dag, een dag waarop we aandacht vragen voor TOS. Dit jaar helpt Deelkracht voor het eerst mee met de organisatie van Wereld TOS Dag. 

Logo WereldTOSDag

TOS is helaas nog te vaak onbekend. Daarom gaan we in de dagen rondom Wereld TOS Dag het gesprek aan. Om mensen bewust te maken van wat een taalontwikkelingsstoornis met je kan doen. En te vertellen hoe je rekening kunt houden met iemand met TOS. Dit doen we met TOS on Tour.

Tijdens TOS on Tour rijden we met een bus door het hele land en bezoeken we verschillende steden. We gaan langs bij gemeenten, scholen en andere (maatschappelijke) organisaties. Vandaag waren we in de Openbare bibliotheek in Amsterdam. Er was een voorleeshoek, je kon zelf ervaren wat het betekent om TOS te hebben en er waren nog veel meer activiteiten.

Er waren een aantal belangrijke gasten. Zo kwam de kinderburgermeester van Amsterdam langs. En zelfs het Jeugdjournaal! Jasmijn vertelde aan het Jeugdjournaal wat TOS voor haar betekent. Heb je de uitzending gemist? Bekijk hem dan via onderstaande button!

Wereld TOS Dag bij het Jeugdjournaal!

Terug naar overzicht