DeelkrachtMeld je aan voor de TOSKoploper Webinar!

Meld je aan voor de TOSKoploper Webinar!

Op woensdagavond 16 november organiseert TOSKoploper een webinar. Het onderzoeksteam deelt de resultaten over de ervaringen van jongvolwassenen met TOS op hun weg naar zelfstandigheid. Meld je aan!

Poppetje met alleen een hoofd en benen

Het project TOSKoploper is een participatief actieonderzoek dat al bijna drie jaar lang loopt. Tijdens dit project delen jongvolwassenen met TOS de problemen waar zij tegenaanlopen met bijvoorbeeld opleiding, werk en zelfstandig wonen. Op hun weg naar zelfstandigheid voelen zij zich vaak niet begrepen en merken ze dat ze anderen niet altijd begrijpen. Ook hebben zij hun ervaringen rondom pesten, misbruik en psychische problematiek gedeeld.

Heb je TOS, ben je ouder van een kind met TOS of heb je als professional te maken met mensen met TOS? Dan nodigen we je uit voor het TOSKoploper webinar, waar de ervaringen van jongvolwassenen met TOS centraal staan.

We delen de inzichten die dit onderzoek heeft opgeleverd en wat wij hebben geleerd van de gesprekken met drie gemeenten (Den Bosch, Rotterdam en Utrecht). Ook horen we graag jullie ervaringen.

Het TOSKoploper webinar is op woensdag 16 november van 19.00 tot 21.00 uur. Deelname is gratis.

Kom je ook? Stuur dan je bevestiging voor deelname aan ons: Me.Vangenugten@kentalis.nl!

Alle geïnteresseerden zijn welkom! Fijn als je deze uitnodiging met je netwerk deelt.

Terug naar overzicht