DeelkrachtCROSSING THE BARRIERS – Kom naar het online evenement over de barrières die dove en slechthorende nieuwkomers ervaren.

CROSSING THE BARRIERS – Kom naar het online evenement over de barrières die dove en slechthorende nieuwkomers ervaren.

Op woensdag 3 november 2021 organiseren wij een gratis online evenement over de uitkomsten van het project ‘Crossing the Barriers‘. De inschrijving voor deelnemers is geopend!

Het project Crossing The Barriers onderzoekt onder meer de barrières die dove en slechthorende nieuwkomers (mensen die naar Nederland verhuizen) ervaren. We richtten ons speciaal op de groep die taal gedepriveerd is: mensen die al weinig taalkennis hebben op het moment dat ze in Nederland aankomen. Het doel is om standaarden te ontwikkelen voor gespecialiseerde gezondheidszorg, onderwijs en sociale integratie van dove en hardhorende volwassen migranten in Nederland.

Tijdens het evenement op 3 november worden verschillende internationale onderzoeksprojecten gepresenteerd, opgedane kennis wordt met u gedeeld en professionals krijgen informatie over de nieuwste inzichten.

Voor wie?
Dit evenement is voor iedereen die geïnteresseerd is in de resultaten en de voortzetting van het project, inclusief alle projectdeelnemers.

Er wordt gezorgd voor vertolking in Nederlandse Gebarentaal (NGT), Internationale Gebarentaal (IS), gesproken Engels en Nederlands, en voor live ondertiteling in het Engels en Nederlands.

Vragen?
Heb je een vraag of wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via kennisevenementen@kentalis.nl.

We hopen u te zien op woensdag 3 november aanstaande!

 

Bekijk het programma

Meer informatie en aanmelden

In English

Terug naar overzicht