DeelkrachtOuders van kinderen met een beperking in horen én zien gezocht!

Ouders van kinderen met een beperking in horen én zien gezocht!

Het leven makkelijker maken voor mensen met een beperking in horen én zien, dat is waar Deelkracht, Kennis over Zien en de Oogvereniging zich sterk voor maken. Mensen met een beperking in horen én zien worden ook wel mensen met doofblindheid genoemd. Maar wat hebben mensen met een beperking in horen én zien nodig? Dat ontdekken we dankzij ervaringsdeskundigen.

 

Ervaringsdeskundigen weten hoe het is om te leven met een beperking in horen én zien. En ze kennen de gevolgen daarvan. Niet alleen mensen met een beperking in horen én zien kunnen ervaringsdeskundige zijn, maar ook hun ouders/naasten
kunnen de rol van ervaringsdeskundige vervullen. Met hun kennis vullen ze de kennis van (zorg)professionals en onderzoekers aan. Daarom zijn we op zoek naar ouders/naasten die ons verder willen helpen.

Ben jij ouder/naaste van een kind met een beperking in horen én zien en wil jij meedoen aan de projecten van Deelkracht en lid worden van de ervaringsdeskundigenpool? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je aan.

Terug naar overzicht