Bekijk hier onze laatste nieuwsberichten

19-jan-22

Mijn slechthorende of dove leerling of cliënt in balans

‘Mijn slechthorende of dove leerling of cliënt in balans’ is een gratis digitale voorlichting voor professionals die werken met slechthorende of dove leerlingen en jongeren of cliënten.

Ga naar bericht
14-jan-22

Save the date: Het TOS-Ervaringsfestival!

Op donderdag 19 mei 2022 organiseert Deelkracht het Ervaringsfestival. Een unieke dag bedoeld voor alle ervaringsdeskundigen TOS en ouders van kinderen met TOS.

Ga naar bericht
13-jan-22

Interviews over de werkzame elementen van de Kracht- en STER-training

Om te weten wat werkt in de Kracht- en STER-training zijn interviews met behandelaren van start gegaan. Begin 2022 gaan we de interviews uitwerken. We hopen snel onze inzichten te kunnen delen.

Ga naar bericht
12-jan-22

Coping met Usher – eerste resultaten pilot binnen

Onderzoekers, ervaringsdeskundigen en professionals onderzoeken samen hoe zorg en ondersteuning rond het syndroom van Usher nog beter kunnen worden gemaakt.

Ga naar bericht
11-jan-22

Congres TOS Centraal

Op vrijdag 11 februari organiseert TOS Centraal een congres waar dé experts op het gebied van TOS lezingen en workshops geven en ervaringsverhalen vertellen.

Ga naar bericht
15-dec-21

Wil je ons nieuws elke maand in je Inbox?

Als je je opgeeft voor onze nieuwsbrief, dan sturen we je elke maand een mail met het laatste nieuws over onze projecten.

Ga naar bericht
14-dec-21

Deelkracht bouwt website met alles over TOS

AllesoverTOS.nl wordt een website met betrouwbare informatie over TOS. Voor drie doelgroepen: voor als je zelf TOS hebt, ouder bent van een kind met TOS en voor professionals die te maken krijgen met TOS.

Ga naar bericht
10-dec-21

Waar zit jouw TOS?

Het deelprogramma TOS heeft een TOS-spraaktaal-web poster ontwikkeld. Een poster waarop je kan zien welke specifieke problemen van TOS bij jou voorkomen. Op die manier wordt TOS bespreekbaar gemaakt.

Ga naar bericht
10-dec-21

Proefversie Sociale Kaart Doofblindheid getest!

In het project Sociale Kaart Doofblindheid werken we aan een website (digitale wegwijzer) voor mensen met doofblindheid en hun zorgverleners. In deze ‘sociale kaart’ staat de zorgverlening en ondersteuning centraal…

Ga naar bericht
09-dec-21

Via serious gamen spelenderwijs kennismaken met Ondersteunde Communicatie

Met een serious game kunnen ouders en zorgprofessionals binnenkort het inzetten van ondersteunde communicatie uitproberen. Ondersteunde communicatie kan mensen met een Communicatief Meervoudige Beperking (CMB) helpen hun wensen te uiten.

Ga naar bericht